Баклажани чудово поєднуються з різними продуктами: сиром, горіхами, овочами, зеленню кінзи, часником. 24 канал обрав три найпопулярніші рецепти рулетів з баклажанів, аби й ви могли приготувати їх вдома.

Читайте також Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня

Рулети з баклажанів та помідорів

  • Час: 65 хвилин

Приготування:

  • Миємо та нарізаємо баклажани довгими і тонкими скибками. Просолюємо кожну скибку та викладаємо одну на одну. Залишаємо на 10 – 15 хвилин, аби баклажан віддав гірчинку.
  • Розігріваємо олію на сковорідці та обсмажуємо скибки баклажана з обох сторін.


Рулети з баклажана / Фото Lazy cat kitchen

  • З'єднуємо вичавлений часник з майонезом. Помідори нарізаємо шматочками.
  • Викладаємо на кожну скибку баклажана майонез, промазуємо та додаємо помідори. Скручуємо в рулетик та викладаємо на тарілку.

Смачного!

Рулети з баклажанів з сирочками

  • Час: 60 хвилин

Приготування:

  • Миємо та нарізаємо баклажани довгими і тонкими скибками. Просолюємо кожну скибку та викладаємо одну на одну. Залишаємо на 10 – 15 хвилин, аби баклажан віддав гірчинку.
  • Розігріваємо олію на сковорідці та обсмажуємо скибки баклажана з обох сторін.
  • Натираємо сирочки на тертці та змішуємо з майонезом та вичавленим часником. Додаємо чорний мелений перець та перемішуємо.
  • Викладаємо на скибки баклажанів начинку з сирочків, скручуємо в рулет та викладаємо на тарілку.

Смачного!

Рулети з баклажанів з горіховою пастою

  • Час: 60 – 65 хвилин

Приготування:

  • Миємо та нарізаємо баклажани довгими і тонкими скибками. Просолюємо кожну скибку та викладаємо одну на одну. Залишаємо на 10 – 15 хвилин, аби баклажан віддав гірчинку.
  • Розігріваємо олію на сковорідці та обсмажуємо скибки баклажана з обох сторін.
  • Окремо зблендеруймо в однорідну масу обсмажені волоські горіхи. Додаємо дрібно нарізану кінзу, вичавлений часник. Перемішуємо.


Рулети з баклажанів / Фото Electric blue food

  • Викладаємо горіхову масу на скибки баклажанів та загортаємо в рулети.
  • За бажанням страву можна посипати гранатовими зернятами.

Смачного!