Це просто та смачно: готуємо рульку на Великдень – має вигляд копченої

19 квітня 2024, 22:47
Читать новость на русском

Джерело:

przyslijprzepis

М'ясні страви – це окраса великоднього столу. Трішки старань – і ваше свято буде просто неймовірним.

Це м'ясо виглядає наче копчене, але це зовсім не так. Окрім того, для його приготування не треба особливі зусилля, тому його можна готувати паралельно з іншими наїдками.

Читайте також Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів

Рецепт гомілки на Великдень

Час: 3 година

Порцій: 1

Інгредієнти: 

– 1,2 кілограма свинячої гомілки;
– 300 грамів курячого філе;
– 2 моркви;
– 3 цибулини;
– жменя лушпиння цибулі;
– шматочок селери;
– дрібна петрушка;
– 2 лаврових листа;
– 4 зерна запашного перцю;
– 1/3 чайної ложки горошин чорного перцю;
– ложка солі.

Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ "Водний Світ" – беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.

Приготування: 

  1. Цтбулю не чистимо, моркву, селеру і петрушку чистимо та миємо. Овочі разом із лушпинням цибулі кладемо у каструлю, заливаємо водою. Додаємо лавровий лист, запашний перець, перець і сіль і варимо 15 хвилин.
  2. Гомілку очищаємо, промиваємо і обсушуємо. Видаляємо кістку. М'ясо злегка відбиваємо. Посипаємо сіллю.
  3. Куряче філе чистимо від плівки, промиваємо та обсушуємо. Розрізаємо впоперек і злегка відбиваємо. Солимо. 
  4. Моркву нарізаємо тонкою соломкою. 
  5. На гомілку викладаємо смужки моркви, зверху – філе. Згортаємо і перев'язуємо ниткою, як шинку. 
  6. Варимо 2 години на повільному вогні. 
  7. Гомілка весь повинна бути під водою. 
  8. Після закінчення варіння виймаємо м'ясо та залишаємо до охолодження.
  9. Пред подачею на стіл нарізаємо скибочками. 

Смачного!

Стане у пригоді: як зробити смачну домашню ковбасу