12 квітня,
22:18
Смачна класика на столі: як приготувати салат мімоза з тунцем
Основні тези
- Салат мімоза з тунцем не вимагає багато зусиль для приготування.
- Попри простоту у виконанні цей салат може стати окрасою навіть святкового столу.
- Салат за цим рецептом може бути не лише закускою, а й основною стравою.
Джерело:
przysli jprzepisТакий салат – це і чудова закуска, і неймовірна самостійна страва. Гості точно попросять добавки, а рідні вимагатимуть готувати ще і ще.
Чудове поєднання інгредієнтів змусить вас ще не раз скористатись цим рецептом. Така закуска стане прикрасою для будь-якого столу.
Цікаво Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Салат мімоза з тунцем
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 8
– 3 картоплини;
– 1 банка тунця у власному соку;
– 3 моркви;
– 300 грамів консервованих грибів;
– 1 цибулина;
– 1 огірок;
– 4 яйця;
– 100 грамів тертого сиру;
– сіль до смаку;
– перець до смаку;
– 5 столових ложок майонезу;
– 2 столові ложки натурального йогурту;
– олія;
– кріп для прикраси. Не маєте часу відтворити цей рецепт, а так хочеться чогось корисного і поживного? Збережіть свої сили на кар’єрні звершення і насолоджуйтеся вже готовою до споживання продукцією ТМ "Водний Світ". Адже це швидко, корисно і завжди смачно!
Приготування:
- Картоплю і моркву почистіть, помийте і відваріть в мундирі.
- Згодом натріть на тертці з великими отворами.
- Злийте тунець та подрібніть його.
- Гриби слід натерти на тертці з великими отворами.
- Цибулю почистіть, наріжте кубиками, обсмажте на олії, потім додайте гриби. Смажте, поки вони не випаруються. Посоліть.
- Огірок помийте і розріжте вздовж, а далі на кубики.
- Зваріть на круто яйця.
- Окремо натріть білки і жовтки на крупній тертці.
- Йогурт змішайте з майонезом.
- У форму викладіть шари: картопля /посоліть, посипте перцем/
- далі майонез з йогуртом та тунець. Морква – гриби з цибулею, згодом майонез з йогуртом. Наступний шар – огірки і знову спеції.
- Зверху яєчні білки, на них майонез з йогуртом та жовтий сир, далі знову жовтки.
- Зверху можна прикрасити кропом.