Смачна класика на столі: як приготувати салат мімоза з тунцем

12 квітня 2024, 22:18
Читать новость на русском

Джерело:

przysli jprzepis

Такий салат – це і чудова закуска, і неймовірна самостійна страва. Гості точно попросять добавки, а рідні вимагатимуть готувати ще і ще.

Чудове поєднання інгредієнтів змусить вас ще не раз скористатись цим рецептом. Така закуска стане прикрасою для будь-якого столу.

Цікаво Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами

Салат мімоза з тунцем

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 8
Інгредієнти:
– 3 картоплини;
– 1 банка тунця у власному соку;
– 3 моркви;
– 300 грамів консервованих грибів;
– 1 цибулина;
– 1 огірок;
– 4 яйця;
– 100 грамів тертого сиру;
– сіль до смаку;
– перець до смаку;
– 5 столових ложок майонезу;
– 2 столові ложки натурального йогурту;
– олія;
– кріп для прикраси. Не маєте часу відтворити цей рецепт, а так хочеться чогось корисного і поживного? Збережіть свої сили на кар’єрні звершення і насолоджуйтеся вже готовою до споживання продукцією ТМ "Водний Світ". Адже це швидко, корисно і завжди смачно!

Приготування:

  1. Картоплю і моркву почистіть, помийте і відваріть в мундирі.
  2. Згодом натріть на тертці з великими отворами.
  3. Злийте тунець та подрібніть його.
  4. Гриби слід натерти на тертці з великими отворами.
  5. Цибулю почистіть, наріжте кубиками, обсмажте на олії, потім додайте гриби. Смажте, поки вони не випаруються. Посоліть.
  6. Огірок помийте і розріжте вздовж, а далі на кубики.
  7. Зваріть на круто яйця.
  8. Окремо натріть білки і жовтки на крупній тертці.
  9. Йогурт змішайте з майонезом.
  10. У форму викладіть шари: картопля /посоліть, посипте перцем/
  11. далі майонез з йогуртом та тунець. Морква – гриби з цибулею, згодом майонез з йогуртом. Наступний шар – огірки і знову спеції.
  12. Зверху яєчні білки, на них майонез з йогуртом та жовтий сир, далі знову жовтки.
  13. Зверху можна прикрасити кропом.

Такий шашлик ви ніколи не забудете: який маринад обрати.