Чудове поєднання інгредієнтів змусить вас ще не раз скористатись цим рецептом. Така закуска стане прикрасою для будь-якого столу.
Цікаво Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Салат мімоза з тунцем
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 8
Приготування:
- Картоплю і моркву почистіть, помийте і відваріть в мундирі.
- Згодом натріть на тертці з великими отворами.
- Злийте тунець та подрібніть його.
- Гриби слід натерти на тертці з великими отворами.
- Цибулю почистіть, наріжте кубиками, обсмажте на олії, потім додайте гриби. Смажте, поки вони не випаруються. Посоліть.
- Огірок помийте і розріжте вздовж, а далі на кубики.
- Зваріть на круто яйця.
- Окремо натріть білки і жовтки на крупній тертці.
- Йогурт змішайте з майонезом.
- У форму викладіть шари: картопля /посоліть, посипте перцем/
- далі майонез з йогуртом та тунець. Морква – гриби з цибулею, згодом майонез з йогуртом. Наступний шар – огірки і знову спеції.
- Зверху яєчні білки, на них майонез з йогуртом та жовтий сир, далі знову жовтки.
- Зверху можна прикрасити кропом.