Ще з дитинства ми пам'ятаємо ситну, але таку поживну страву зі спаржевої квасолі, яку готувала бабуся. Домашня сметана чи вершки, трішки часнику та зелені і страва на обід чи вечерю готова.

Читайте також Смачно разом з "Бащинським": готуємо літні салати для ідеального обіду чи вечері

Щоб трішки осучаснити страву, можна додати тертий сир пармезан чи чедер, але найсмачніше буде за бабусиним рецептом.

Рецепт шпарагівки в сметані

Час: 40 хвилин

Порції: 4

Приготування:

  • Промиту спаржеву квасолю відварюємо у підсоленій воді 10 хвилин. Попередньо потрібно зрізати хвостики.
  • На розігрітій сковорідці підсмажуємо нарізану кубиками цибулю, додаємо відварену квасолю та тушкуємо 30 хвилин.
  • Яйця ретельно збиваємо разом зі сметаною, додаємо подрібнену петрушку, часник, сіль та перець.
  • Сметанкову суміш додаємо до квасолі. Помішуючи, тушкуємо ще 5 хвилин.

Смачного!