М'якенькі та дуже соковиті: як приготувати ідеальні реберця у духовці
14 травня 2024,
09:30
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЯкщо не маєте можливості поїхати на барбекю, приготуйте смачні реберця просто вдома. Вони будуть нічим не гіршими.
Гостренький соус додасть їм пікантності. Ще кращого аромату надасть пармезан.
Варто прочитати Простіше не буває: готуємо ароматний стейк з капусти у духовці
Реберця у духовці
- Час: 1 година 45 хвилин
- Порцій: 4
– 1 кілограм свинячих ребер;
– сіль до смаку;
– 100 грамів сиру парміджано реджано;
– 2 стебла селери.
Для маринаду:
– 50 мілілітрів соєвого соусу;
– 100 мілілітрів оливкової олії;
– 4 чайні ложки меду;
– 1 столова ложка каєнського перцю;
– чорний перець до смаку.
Приготування:
- Свинячі реберця промийте і наріжте порційними шматками. Викладіть їх у форму для запікання.
- Для маринаду змішайте всі інгредієнти. Змастіть реберця та залиште їх маринуватися на одну годину.
- Перед запіканням притрусіть ребра тертим сиром парміджано реджано й покладіть стебло селери.
- Запікайте 45 хвилин за температури 180 градусів.