Найсмачніша рибка з вершковим соусом, шпинатом і чері – це не тільки простий та легкий варіант для обіду чи вечері, а й ситна страва для всієї сім'ї.

Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу

Рибу можна обрати будь-яку: червону чи білу, але найсмачніше буде таки з лососем чи фореллю. Також можна експериментувати та зі шпинатом – обирайте морожений чи свіжий, в залежності від сезону.

Рецепт риби у вершках зі шпинатом та чері

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо шматочки риби з обох сторін. Перекладаємо на тарілку.
  • На сковорідці обсмажуємо вичавлений часник, половинки помідорів та листя шпинату.
  • Додаємо спецій та вливаємо вершки. Тушкуємо все 5 – 10 хвилин на повільному вогні.
  • Викладаємо рибу та готуємо ще 5 – 7 хвилин.

Смачного!