Торт "Три шоколади" – доволі популярний десерт. Особливо його люблять ласуни, які й дня не можуть прожити без шматочка шоколаду.
Читайте також Смачно і швидко: рецепт традиційного українського борщу на курячих гомілках
Технологія приготування десерту просто, хоч і багатокомпонентна. Спробуйте і ви не зможете відірватися.
Рецепт торта "Три шоколади"
- Час: 8 годин
- Порції: 8 – 10
Приготування:
- Яйця збиваємо з цукром, та вмішуємо борошно з какао, а вкінці – вмішуємо масло.
- Випікаємо корж в розігрітій до 180 градусів духовці 20 – 25 хвилин.
Приготування:
- Желатин заливаємо молоком та залишаємо набухнути.
- Збиваємо холодні вершки до густоти.
- Розтоплюємо кожен вид шоколаду, додаємо 200 грамів вершків та 1/3 маси желатину з молоком, його підігріваємо перед додаванням, щоб вона була ріденька.
- На холодний корж виливаємо спочатку шар чорного шоколаду, залишаємо в холодильнику на деякий час.
- Далі заливаємо шар молочного, а потім білого шоколаду. Залишаємо в холодильнику на деякий час.
- Зверху поливаємо розтопленим шоколадом.
Смачного!