Вафлі з кабачків, сиру та кропу – оригінальне поєднання, яке нікого не залишає байдужим. Увесь секрет полягає у виважених пропорціях, які створюють ідеальну смакову гармонію.
Цікаво Рецепт особливих оладок: у такому вигляді капусту ви ще не їли
Рецепт кабачкових вафлів з сиром
Час: 1 година
Порцій: 4
Приготування:
- Кабачок дрібно натираємо, солимо, і залишаємо на 15 хвилин. Потім добре віджимаємо від соку.
- Додаємо до них яйця, сири та кріп. Добре перемішуємо.
- Додаємо борошно з розпушувачем та ще раз добре вимішуємо.
- Розігріваємо вафельницю та смажимо вафлі по 6 – 8 хвилин з кожного боку. Перед кожною порцією добре змащуємо вафельницю маслом.
- Подаємо до столу зі сметаною.
Смачного!


