Вафлі – смачна та доступна страва, яку з легкістю можна приготувати вдома. Важливо тільки мати спеціальну вафельницю, адже на звичайній сковорідці вони не вийдуть такими фігурними.

Читайте також Неймовірно смачні: 3 рецепти бургерів на мангалі, які можуть замінити шашлик

Їх можна подавати з улюбленими додатками: варенням, мармеладом, шоколадною чи арахісовою пастою, або просто з фруктами та цукровою пудрою.

Рецепт вафель на рослинному молоці

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • У мисці збиваємо яйце з цукром та ванільним цукром до появи бульбашок та повного розчинення цукру.
  • Не припиняємо збивати та додаємо одну повну столову ложку йогурту чи сметани без лактози. Вливаємо тепле молоко. Змішуємо до однорідності.
  • В суміш у два етапи додаємо борошно з розпушувачем. Врахуйте, що муки у вас може піти більше чи менше, орієнтуйтесь на консистенцію тіста. Готове тісто рідке, дуже схоже на тісто для млинців.
  • Тісто готове для смаження у вафельниці. Кожну вафельку потрібно прожарювати близько 5 хвилин.

Смачного!