Приготовані таким способом кабачки виходять просто неймовірними. Найкраще їсти відразу з духовки – теплими та свіжими вони смакують найбільше.

Цікаво Картопляні човники із курячим фаршем: смачні рецепти на щодень і свято

Рецепт кабачків у духовці

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 2

Раз – і готово / Фото unsplash

Приготування:

  • Кабачок помийте і розріжте поздовж на кілька шматків.
  • У мисці змішайте оливкову олію, паприку, трави, дрібку солі та перець.
  • З'єднайте кабачки з маринадом і залиште на 25 хвилин.
  • Викладіть овочі на деко, застелене папером для випічки.
  • Випікайте все 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.