Смажити більше не будете: апетитний запечений кабачок
30 червня 2023,
21:25
Читать новость на русском
Джерело:
fajne gotowanieЗапечені кабачки – ідеальне доповнення до вечері. Їх так просто готувати, що докладати зусиль абсолютно не доведеться.
Приготовані таким способом кабачки виходять просто неймовірними. Найкраще їсти відразу з духовки – теплими та свіжими вони смакують найбільше.
Цікаво Картопляні човники із курячим фаршем: смачні рецепти на щодень і свято
Рецепт кабачків у духовці
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 2
– 450 грамів кабачка;
– 45 мілілітрів оливкової олії;
– сіль до смаку;
– перець до смаку;
– паприка солодка до смаку;
– прованські трави до смаку.
Приготування:
- Кабачок помийте і розріжте поздовж на кілька шматків.
- У мисці змішайте оливкову олію, паприку, трави, дрібку солі та перець.
- З'єднайте кабачки з маринадом і залиште на 25 хвилин.
- Викладіть овочі на деко, застелене папером для випічки.
- Випікайте все 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.