Це не такий наваристий варіант, як з червоним борщем, але для жаркого періоду саме те. З легкою кислинкою і освіжаючими травами.
Читайте також Бургер і не тільки: що можна приготувати з яловичої котлети
Подавайте його до столу з пухкими часниковими булочками, сметаною, можна навіть додати відварене яйце.
Рецепт зеленого борщу зі шпинатом
- Час: 2 години
- Порції: 8 – 10
Приготування:
- Для початку зваримо бульйон з курятини.
- Далі додаємо нарізаємо кубиком картоплю. Натерту моркву пасеруємо з нарізаною цибулею і часником. Додаємо до картоплі. Варимо 10 хвилин.
- За цей час бланшуємо шпинат зі щавлем. Шпинат добре промиваємо, в ньому багато піску. Відриваємо стовбурці і нарізаємо. Бланшуємо 1 хвилину в окропі з соком лимона. Зливаємо воду і додаємо в наш суп. Варимо ще приблизно 15 хвилин.
- За цей час можна відварити яйця. Обов’язково залити їх холодною водою.
- Солимо, перчимо, можна додати ще трішки соку лимона.
- Можна подавати все окремо: м’ясо, яйця, сметану і зелень.
Смачного!