Така курка є чудовою основною стравою для вечері. Попри свою простоту, вона є досить вишуканою, щоб подати гостям на честь особливої події.

Варто спробувати Пальчики оближеш: рецепт мегасмачного салату з пекінської капусти

Куряче філе з помідорами та сиром

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Куряче філе надріжте в трьох місцях під нахилом, але не до кінця. Посоліть, поперчіть, посипте паприкою.
  2. Покладіть м'ясо в тарілку, полийте соєвим соусом, оливковою олією та маринуйте 30 – 40 хвилин.
  3. Кожен надріз змастіть соусом песто. Моцарелу і томат наріжте кружальцями та вставте в надрізи.
  4. Викладіть філе у форму та запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 30 – 40 хвилин до зарум'янення.