Така курка є чудовою основною стравою для вечері. Попри свою простоту, вона є досить вишуканою, щоб подати гостям на честь особливої події.
Варто спробувати Пальчики оближеш: рецепт мегасмачного салату з пекінської капусти
Куряче філе з помідорами та сиром
- Час: 50 хвилин
 - Порцій: 2
 
Приготування:
- Куряче філе надріжте в трьох місцях під нахилом, але не до кінця. Посоліть, поперчіть, посипте паприкою.
 - Покладіть м'ясо в тарілку, полийте соєвим соусом, оливковою олією та маринуйте 30 – 40 хвилин.
 - Кожен надріз змастіть соусом песто. Моцарелу і томат наріжте кружальцями та вставте в надрізи.
 - Викладіть філе у форму та запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 30 – 40 хвилин до зарум'янення.
 


