Секрет соковитості котлет полягає у жирній свинині, яку подрібнюють разом із яловичиною, білим хлібом і цибулею. Також дуже важливою є вода, яку треба підмішати у фарш.

Обов'язково спробуйте Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою

Рецепт соковитих котлет до святкового столу

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Батон замочіть у воді, а потім помніть руками в мисці. Разом із м'ясом і цибулею перекрутіть його двічі на м'ясорубці. Посоліть, поперчіть, додайте яйце і добре вимішайте.
  2. Під час вимішування додавайте тричі по 2 столових ложки води, добре вимішуючи фарш, підбиваючи його руками, вибиваючи повітря.
  3. Сформуйте котлетки, викладіть на розігріту та змащену олією пательню та смажите під кришкою на невеликому вогні 7 – 10 хвилин. Потім збільште вогонь і доведіть до коричневої скоринки з обох боків.