27 червня,
16:59
Страва, яка вразить кожного: готуємо розкішні равіолі
Джерело:
HarizanfoxРавіолі – класика італійської кухні. Дізнайтеся, як зробити їх смачно та просто.
Такі равіолі вразять будь-кого. Лайм чудово підкреслює смак креветок.
Варто спробувати Геніальна страва з кабачків: рецепт коржика з куркою на пательні
Равіолі з креветками та лаймом
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 2
– 300 грамів борошна з твердих сортів пшениці;
– 3 яйця;
– 1 жовток;
– 2 столові ложки води;
– 1 чайна ложка солі.
Начинка:
– 1 пакет креветок;
– 2 жовтки;
– 100 мілілітрів вершків;
– цедра 1 лайма;
– сіль, перець до смаку.
Дивіться, як готувати равіолі з креветками: відео
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти для тіста і добре вимісіть приблизно 5 – 8 хвилин. Потім загорніть у харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин.
- Усі інгредієнти для начинки покладіть в блендер і зробіть пюре.
- Розкачайте тісто та розкладіть ложечкою начинку.
- Змастіть краї яєчним жовтком, накрийте ще одним пластом тіста та защепіть навколо начинки.
- Далі просто виріжте равіолі та покладіть їх в киплячу воду на 5 хвилин.