Такі равіолі вразять будь-кого. Лайм чудово підкреслює смак креветок.
Варто спробувати Геніальна страва з кабачків: рецепт коржика з куркою на пательні
Равіолі з креветками та лаймом
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 2
Дивіться, як готувати равіолі з креветками: відео
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти для тіста і добре вимісіть приблизно 5 – 8 хвилин. Потім загорніть у харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин.
- Усі інгредієнти для начинки покладіть в блендер і зробіть пюре.
- Розкачайте тісто та розкладіть ложечкою начинку.
- Змастіть краї яєчним жовтком, накрийте ще одним пластом тіста та защепіть навколо начинки.
- Далі просто виріжте равіолі та покладіть їх в киплячу воду на 5 хвилин.