Приготувати халву своїми руками – це те, що повинна спробувати кожна господиня. Результат нічим не буде поступатися придбаному в магазині продукту, але дозволить і зекономити, і насолодитися плодами власної майстерності.

Читайте також Розпочинаємо сезон смаженого м'яса правильно: смачні страви з курятини, які потішать друзів

Рецепт домашньої халви

Час: 15 хвилин + кілька годин

Порцій: 8

Приготування:

  • Кунжут добре обсмажуємо на сухій сковорідці.
  • Коли він буде готовий – просто змішуємо його з медом.
  • Беремо форму, застеляємо пергаментом, виливаємо масу та лишаємо вистигати.
  • Халва буде готова вже за кілька годин, особливо вона смакує з кавою чи чаєм.