Домашні курячі нагетси без смаження сподобаються як дорослим, так і діткам. Ці курячі шматочки легко приготувати і вони чудово підійдуть як для вечері, так і для салатів чи закусок на вечірку.
Цікаво Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу
Рецепт курячих нагетсів у духовці
Час: 45 хвилин
Порцій: 4
Смачний перекус на всі випадки життя / Фото prakty kulinarni
Приготування:
- Філе наріжте на шматочки.
- Приготуйте маринад, змішавши йогурт зі спеціями. Викладіть шматочки курки у маринад. Залиште на 15 – 20 хвилин.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Кукурудзяні пластівці подрібніть, викладіть в миску.
- Шматочки курки по одному діставайте з маринаду і посипте їх пластівцями.
- Викладіть на деко, застелене папером для випічки.
- Поставте в духовку і запікайте приблизно 25 – 30 хвилин.
- В середині приготування варто включити циркуляцію гарячого повітря для більш хрусткого кляру. Іноді випікання займає трохи більше часу, справа в духовці та товщині панірування.