Домашні курячі нагетси без смаження сподобаються як дорослим, так і діткам. Ці курячі шматочки легко приготувати і вони чудово підійдуть як для вечері, так і для салатів чи закусок на вечірку.

Цікаво Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу

Рецепт курячих нагетсів у духовці

Час: 45 хвилин
Порцій: 4

Смачний перекус на всі випадки життя / Фото prakty kulinarni

Приготування:

  • Філе наріжте на шматочки.
  • Приготуйте маринад, змішавши йогурт зі спеціями. Викладіть шматочки курки у маринад. Залиште на 15 – 20 хвилин.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Кукурудзяні пластівці подрібніть, викладіть в миску.
  • Шматочки курки по одному діставайте з маринаду і посипте їх пластівцями.
  • Викладіть на деко, застелене папером для випічки.
  • Поставте в духовку і запікайте приблизно 25 – 30 хвилин.
  • В середині приготування варто включити циркуляцію гарячого повітря для більш хрусткого кляру. Іноді випікання займає трохи більше часу, справа в духовці та товщині панірування.