День повинен починатися смачно: апетитні сендвічі з тунцем за лічені хвилини
Джерело:
ВВС FoodСніданок задає настрій для всього дня. Зранку проявляти дива кулінарії не хочеться, але це й зовсім не обов'язково – смачний сніданок можна подати до столу за лічені хвилини.
Сендвічі – чудова опція для смачного та ситного сніданку. Зовсім трішки чарів, і перед вами не звичайний бутерброд, а естетичний кулінарний витвір.
Читайте також Новий рекорд Гіннеса: яка тепер довжина найдовшого у світі багета
Рецепт сендвічів з тунцем
Час: 10 хвилин
Порцій: 1
Інгредієнти:
– 80 грамів зцідженого тунця;
– 1 тонко нарізана цибулина;
– 1 чайна ложка червоної цибулі (нарізаної кубиками);
– 50 грамів тертого сиру;
– 1 столова ложка майонезу;
– сік лимона;
– 2 товстих скибочки білого або цільнозернового хліба;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– 1 чайна ложка оливкової олії;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Тунець змішуємо з ріпчастою цибулею, червоною цибулею та сиром. Добре все перемішуємо за допомогою виделки.
- Додаємо майонез, лимонний сік, багато перцю та невелику щіпку солі та ще раз перемішуємо.
- Розігріваємо олію. Викладаємо начинку на хліб, накриваємо іншою скибкою та смажимо по 4 хвилини з кожного боку. Зверху сендвіч можна чимось прикласти, щоб був більш "роздавленим".
- Подаємо до столу одразу зі сковорідки.
Смачного!
Знахідка на кожен день: швидка паста з овочами.