Ви подасте борщ за 15 хвилин: ця закрутка стане знахідкою взимку
12 серпня 2024,
07:45
Читать новость на русском
Джерело:
"Смачненьке"Заготувати борщову заправку – завжди гарна ідея. З нею ви зможете подати до столу улюблений борщ за лічені хвилини.
Цей рецепт вкрай простий, але дозволяє підготувати основу до смачнющого борщику. Коли б вам не захотілося скуштувати улюблену страву – ця заправка виручить завжди.
Читайте також Легендарний сливовий пиріг з газети The New York Times: елементарний рецепт
Рецепт борщової заправки на зиму
Час: 1,5 години
Порцій: залежить від розміру банок
Інгредієнти:
– 3 кілограми буряку;
– 3 кілограми помідорів;
– 1 кілограм моркви;
– 600 грамів квасолі;
– 1 кілограм цибулі;
– 2 столові ложки солі;
– 180 грамів цукру;
– 160 грамів оцту;
– 400 мілілітрів олії.
Приготування:
- Квасолю відмочуємо та варимо до готовності.
- Помідори нарізаємо та пропускаємо через м'ясорубку.
- Цибулю дрібно нарізаємо та додаємо до помідорів. Варимо 10 хвилин.
- Моркву та буряк натираємо. Додаємо їх у каструлю та варимо під кришкою 30 хвилин.
- Додаємо квасолю та оцет, варимо ще 5 хвилин.
- Розкладаємо по стерилізованих банках та закручуємо, можна пастеризувати 15 хвилин.
Смачного!
Воно має неймовірний смак: готуємо малинове варення без загусників.