Капуста, огірок та особлива заправка: готуємо простий салат, який ідеально доповнить стіл
Джерело:
Anny.cookingПоживні салати – це не лише джерело клітковини, а й чудовий спосіб урізноманітнити смакову палітру вашого столу. До того ж, деякі з цих страв можна приготувати з мінімальними зусиллями, отримуючи максимум користі та задоволення.
Якщо у вашому холодильнику є молода капуста, то більшу частину справи ви вже зробили. Ще один інгредієнт, трішки магії із заправкою – і страва вже на вашому столі.
Варто почитати Скільки полуниці можна їсти в день: що каже наука і чи дотримуємося ми норми
Рецепт простого салату з молодої капусти
Час: 20 хвилин
Порцій: 1
Інгредієнти:
– половинка молодої капусти;
– 1 огірок;
заправка:
– по 3 – 4 гілочки кропу і петрушки;
– половинка авокадо;
– 30 грамів горіхів;
– 30 мілілітрів оливкової олії;
– 1 зубчик часнику;
– 1 чайна ложка меду;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Капусту миємо та дрібно шаткуємо.
- Огірок ополіскуємо та нарізаємо півкільцями.
- Капусту та огірок викладаємо у салатник.
- Зелень миємо і викладаємо на паперові рушники.
- Усі інгредієнти для заправки перебиваємо у блендері.
- Заправляємо салат та подаємо страву до столу.
Смачного!
Так дешево, що аж смішно: з якого несподіваного інгредієнта ви можете зробити деруни.