15 липня,
12:20
Воно просто тане у роті: готуємо улюблене цукрове печиво, яке нагадає про дитинство
Джерело:
На пенсіїЦукрове печиво – це чудова опція не тільки на щодень, а й для свят. Готувати його легко, а смак поверне у приємні спомини про дитинство.
Це цукрове печиво відмінно доповнить будь-яке кавування. Його обожнюють як дорослі, так і діти, тому будьте готові, що воно зникне дуже швидко.
Цікаво Від них не залишиться і крихти: робимо легендарні львівські канапки
Рецепт цукрового печива
Час: 2 години 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 450 грамів борошна;
– 200 грамів масла;
– 200 грамів цукру;
– 1 яйце;
– 50 мілілітрів молока;
– 2 чайні ложки ванільного цукру;
– 0,5 чайної ложки солі.
Приготування:
- До м'якого масла додаємо цукор і змішуємо міксером до утворення пишної білої маси. У процесі додаємо ванільний цукор та сіль. За бажання можна додати цедру апельсина або інший ароматизатор.
- Окремо змішуємо яйце та 50 мілілітрів молока.
- Поволі по черзі додаємо до масла борошно та яєчно-молочну суміш.
- Замотуємо тісто у харчову плівку та ставимо у холодильник на 3 години.
- Присипаємо стіл борошном та розкатуємо тісто в пласт товщиною в 3 мілілітрів.
- За допомогою форм вирізаємо печиво.
- Перекладаємо печиво на деко та випікаємо 10 хвилин при 180 – 190 градусів. Перед випіканням можна посипати його цукром.
Смачного!
Цей смак просто неповторний: як зробити варення з агрусу.