Ця курочка цінна ще й тим, що не потребує додатково гарніру. Ідеальна подача – це трішки сезонних овочів та хрусткий хліб.

Читайте також Рецепт, який завжди вдається: готуємо хачапурі за 15 хвилин, як зірковий суддя "МастерШеф"

Рецепт вершково-часникової курочки

Час: 40 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  2. У великій сковороді топимо ложку вершкового масла та обсмажуємо на середньому вогні поперчену та посолену курку по 3 – 4 хвилин з кожної сторони. Перекладаємо м'ясо на тарілку.
  3. Зменшуємо вогонь до мінімального та топимо залишки вершкового масла. Хвилину обсмажуємо часник. Додаємо борошно та активно помішуємо. Наливаємо бульйон, вершки та оцет у сковороду та перемішуємо.
  4. Доводимо соус до кипіння та варимо 2 хвилини. Знімаємо з вогню, додаємо половину петрушки.
  5. Кладемо курку у соус та випікаємо 25 хвилин.
  6. Після приготування треба дати страві відпочити 5 хвилин.
  7. Посипаємо петрушкою та подаємо з овочами або іншими додатками.

Смачного!