Риба – це той продукт, який неодмінно має бути в раціоні кожного хоча б 1 – 2 рази в тиждень. З неї можна приготувати будь-які страви: від закуски до основоної страви.

Читайте також Найкращий вибір для школярів: як смачно нагодувати дитину під час активних буднів

Ми пропонуємо рецепт запеченої дієтичної риби з овочами, з якої ви справитеся буквально за годину. Результат буде неперевершеним – повірте.

Запечена риба з овочами

  • Час: 1 година
  • Порції: 2

Приготування:

  • ️Очищену рибу просушуємо, робимо надрізи. Щедрою дрібкою солі солимо зі всіх боків, перчимо, зверху посипаємо куркумою і хмулі сунелі – робимо рибі масаж.
  • Збризкуємо олією і залишаємо на 30 хвилин.
  • ️Картоплю і моркву нарізаємо довільними шматочками, відварюємо заздалегідь в киплячій воді 5 хвилин від закипання.
  • ️З'єднуємо нарізані перець, баклажан, кабачок, гриби, відварені картоплю і моркву, додаємо 2 – 3 ложки олії, сіль, італійські трави.
  • Перемішуємо і викладаємо на деко, посередині викладаємо рибу.
  • ️Запікаємо страву в розігрітій при 200 градусах духовці 30 хвилин.

Смачного!