Вийде ніжним та пікантним: як маринувати шашлик, який точно запам'ятається усім
25 травня 2024,
22:40
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм victoria_didusШашлик – одна з головних прикрас весняно-літнього періоду. Якщо вгадати з маринадом, то результат буде просто приголомшливим.
У кожного з нас точно є улюблений маринад для шашлику. Однак ніколи не варто відкидати експерименти – вони можуть подарувати особливі враження та наштовхнути на оригінальні ідеї.
Читайте також "А так можна було?": швидка та легка картопляна запіканка на всю сім'ю за мінімум часу
Рецепт маринаду для шашлику
Час: 15 хвилин + маринування
Порцій: 1
Інгредієнти:– 1 кілограм свиного ошийка;
– 3 – 4 цибулини;
– баночка соєвого соусу;
– столова ложка копченої паприки;
– чайна ложка перцю;
– чайна ложка солі;
– чайна ложка гірчиці;
– столова ложка базиліку або орегано.
Приготування:
- Цибулю нарізаємо півкільцями.
- Змішуємо всі інгредієнти для маринаду. Перемішуємо добре, цибуля повинна пустити сік.
- Нарізаємо м'ясо середніми шматочками.
- Перемішуємо м'ясо з маринадом.
- Накриваємо та ставимо у холодильник щонайменше на 2 години, час від часу перемішуємо.
Смачного!
Не набридне, навіть якщо готувати щодня: особлива овочева запіканка.