Нам потрібно всього кілька речей, щоб приготувати ідеальну печену картоплю. Варто додати карамелізовану цибулю та ароматний сир чеддер – і смак страви перетвориться на справжній вибух задоволення.
Читайте Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем
Рецепт запеченої картоплі з карамелізованою цибулею
Час: 40 хвилин
 Порцій: 4
Страва, яка вражає / Фото papilot
Приготування:
- Розріжте картоплю навпіл.
 - Кожну половинку проколіть виделкою в кількох місцях.
 - Змастіть оливковою олією та приправте чебрецем, морською сіллю та перцем.
 - Викладіть картоплю на деко. Випікайте п'ятдесят хвилин при 190 градусах.
 - Обсмажте цибулю, посипте цукром і полийте бальзамічним оцтом. Тушкуйте цибулю до м’якості.
 - Дістаньте картоплю з духовки.
 - Коли вона охолоне, заберіть серцевину та розімніть.
 - Додайте до картоплі чеддер, грецький йогурт і помідори. Ретельно перемішайте.
 - Отриману масу вилийте на картопляну шкаралупу та посипте її моцарелою та чеддером, потім запікайте пів години, поки вони апетитно не підрум'яняться.
 - Перед подачею посипте карамелізованою цибулею.
 



