Як смажити білі гриби: найкращий рецепт, який стане вашим улюбленим
23 січня 2024,
22:30
Читать новость на русском
Джерело:
CookpadПриготуйте на обід чи вечерю смажені білі гриби. Вони точно сподобаються вам та вашим рідним.
Якщо не знаєте, як правильно смажити білі гриби, скористайтеся цим простим рецептом. Він стане вашим улюбленим.
Варто спробувати Такої смакоти ви ще не їли: готуємо курячий паштет з мармеладом з перців та апельсину
Як смажити білі гриби
- Час: 1 година
- Порцій: 4
– 500 грамів білих грибів;
– 2 столові ложки смальцю;
– 3 – 4 цибулини;
– сіль, перець до смаку.
Білі гриби мають неперевершений смак / Фото Unsplash
Приготування:
- Гриби почистьте, помийте та поріжте на кілька частин в залежності від розміру.
- Засипте гриби у киплячу підсолену воду та проваріть 15 – 20 хвилин. Після цього відкиньте їх на друшляк та дайте воді стекти.
- Висипте гриби на пательню та смажте 20 хвилин на гарячому смальці.
- Додайте нарізану півкільцями цибулю, посоліть, поперчіть та смажте, поки цибуля не стане золотистою.