Як смажити деруни: простий рецепт, який стане вашим улюбленим

22 січня 2024, 17:06
Читать новость на русском

Джерело:

Obozrevatel

Деруни люблять ледь не всі. Це і не дивно, адже вони прості у приготуванні та невимовно смачні.

Такі деруни можна подавати самостійно, приправивши сметаною та соусами. Окрім того, вони чудово підходять до м'ясних страв.

Варто спробувати Це будуть найкращі чебуреки у вашому житті: готуємо за традиційним рецептом

Як готувати деруни

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 700 грамів картоплі;
– 1 – 2 цибулини;
– 1 яйце;
– 2 – 3 столові ложки борошна;
– сіль, перець до смаку;
– олія.

Приготування:

  1. Натріть на дрібній терці очищені картоплю і цибулю. Також можна використовувати блендер.
  2. Додайте в суміш яйце, спеції та борошно і ретельно перемішайте.
  3. На пательню налийте олію. Коли вона розігріється, починайте смажити деруни.
  4. Обсмажуйте їх з двох боків до золотавої скоринки. Готові деруни викладайте на серветку, щоб прибрати надлишки олії. Подавайте зі сметаною або вашими улюбленими соусами.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачну печену картоплю від Джеймі Олівера.