Укр Рус
30 жовтня, 22:37
2

Бабусині секрети: як зробити, щоб пиріжки не вибухали на сковороді

Основні тези
  • Смажені пиріжки можуть розвалюватися, якщо зробити одну з поширених помилок.
  • Занадто рідка начинка – одна з головних причин вибуху пиріжків на пательні. 

Смажені пиріжки – це порція ностальгії, отримати яку дуже легко. Головне дотримуватися перевірених рецептів та знати оригінальні секрети.

Одна з головних проблем при смаженні пиріжків – вони можуть вибухати на сковороді. Як цього можна уникнути розповідає 24 Канал з посиланням на ютуб-канал "Рецепти і технології".

Цікаво Краще за м'ясний паштет: найпростіша квасолева намазка за 15 хвилин

Як правильно смажити пиріжки? 

Найчастіша проблема – начинка занадто рідка, а тісто ще добре не підійшло. В результаті начинка витікає на гарячу олію – і "вибуху" пиріжка вже просто не уникнути. 

 

Ще одна проблема може полягати у невідповідному посуді. Пиріжки потрібно смажити на сковороді з товстим дном з великою кількістю олії, або ж у фритюрі.

До речі, викладати пиріжки потрібно вже на дуже гарячу олію – так вони збережуть форму, не вберуть багато жиру та матимуть чудовий колір. 

А приготувати улюблені пиріжки можна за рецептом з TikTok _fil.anna_

Які секрети стануть у пригоді?