Не доведеться відчиняти кватирку: як смажити рибу, щоб не було запаху
- Смажена риба може створювати інтенсивний запах у квартирі, що потребує тривалого провітрювання.
- Є лайфхак, який полягає у використанні картоплі під час смаження риби для поглинання основного рибного запаху.
- Для порції риби вистачить лише однієї картоплини.
Джерело:
PatriotyСмажена риба – чудове доповнення до гарнірів та салатів. Однак часто виникає проблема – інтенсивний запах, який розповсюджується по всій квартирі.
Власне, у самому смаженні риби немає абсолютно нічого складного. Та й запаху можна легко позбутися, якщо знати корисні лайфхаки.
Читайте також В честь особливого свята: рецепт салату "Вишиванка"
Після смаження риби часто доводиться провітрювати квартиру. Але цьому можна запобігти, і все, що для цього потрібно – лише одна картоплина.
Розрізаємо картоплину на 4 частини. Викладаючи на сковорідку порцію риби, поруч кладемо шматочок картоплі. Вона вбере в себе інтенсивний запах риби, з рештою впорається витяжка.
Ідеальний результат / Фото Pixabay
До речі, є ще один лайфхак, який дозволить зберегти сковорідку чистою. Для цього потрібно застелити її пергаментним папером, і налити олії. Ось і все, після приготування риби потрібно просто забрати пергамент та сполоснути сковорідку.
Смаження риби дарує чудовий результат, який точно вартує того, аби скористатися хитрощами та спростити собі життя.