Укр Рус
15 травня, 10:45
1

Не доведеться відчиняти кватирку: як смажити рибу, щоб не було запаху

Основні тези
  • Смажена риба може створювати інтенсивний запах у квартирі, що потребує тривалого провітрювання.
  • Є лайфхак, який полягає у використанні картоплі під час смаження риби для поглинання основного рибного запаху.
  • Для порції риби вистачить лише однієї картоплини. 

Джерело:

Patrioty

Смажена риба – чудове доповнення до гарнірів та салатів. Однак часто виникає проблема – інтенсивний запах, який розповсюджується по всій квартирі.

Власне, у самому смаженні риби немає абсолютно нічого складного. Та й запаху можна легко позбутися, якщо знати корисні лайфхаки.

Читайте також В честь особливого свята: рецепт салату "Вишиванка"

Після смаження риби часто доводиться провітрювати квартиру. Але цьому можна запобігти, і все, що для цього потрібно – лише одна картоплина.

Розрізаємо картоплину на 4 частини. Викладаючи на сковорідку порцію риби, поруч кладемо шматочок картоплі. Вона вбере в себе інтенсивний запах риби, з рештою впорається витяжка. 


Ідеальний результат / Фото Pixabay

До речі, є ще один лайфхак, який дозволить зберегти сковорідку чистою. Для цього потрібно застелити її пергаментним папером, і налити олії. Ось і все, після приготування риби потрібно просто забрати пергамент та сполоснути сковорідку. 

Смаження риби дарує чудовий результат, який точно вартує того, аби скористатися хитрощами та спростити собі життя. 

Як правильно розігрівати мед: прості способи, які не зашкодять продукту.