Для хліба потрібні лише найпростіші інгредієнти. Вони точно вже є у вас вдома.
Варто спробувати Розкішна страва за лічені гривні: готуємо м'ясні котлети з кабачком
Домашній хліб
- Час: 1 година + 5 годин
- Порцій: 6
Дивіться, як пекти домашній хліб: відео
Приготування:
- Змішайте борошно, дріжджі, орегано та сіль.
- Додайте теплу воду і замісіть липке тісто. Поставте підходити щонайменше на 5 годин, а ще краще – на ніч.
- Стіл добре посипте борошном і викладіть тісто. Складіть кожен бік до центру 1 раз, як конверт.
- Перекладіть тісто на рушник і в миску.
- Візьміть форму для запікання з кришкою. Розігрійте її разом з духовкою до 220 градусів.
- У форму перекладіть тісто та зробіть надріз по довжині. Накрийте і поставте в духову шафу на 30 хвилин.
- Через 30 хвилин зніміть кришку і печіть ще 20 – 25 хвилин. Вийміть готовий хліб і дайте трохи охолонути.