Немає кращого поєднання за шоколад та полуницю – це незамінна класика. Готуйтеся до того, що на потім не залишиться ні крихти – все одразу з'їдять за столом.
До теми Як закрити полуницю на зиму: 5 нетипових способів, яких ще немає у вашій колекції
Брауні з полуницею
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Шалено смачно / Фото kwestia smaku
Приготування:
- Розігрійте духовку до 160 градусів.
- Підготуйте невелику прямокутну форму для випікання, змастіть її вершковим маслом і застеліть папером для випічки.
- Вершкове масло помістіть в каструлю і розтопіть на повільному вогні.
- Поламайте 200 грамів чорного шоколаду на кубики, додайте до масла.
- Розтопіть, помішуючи, і відставте з вогню.
- В окремій мисці змішайте віночком яйця і цукор. Додайте розтоплений шоколад і масло, ваніль.
- Додайте борошно і перемішуйте до однорідного тіста.
- Викладіть на підготовлене деко і покладіть зверху тонкі скибочки полуниці, залишаючи приблизно 1 сантиметр один від одного. Посипте десерт темним або молочним шоколадом.
- Поставте в духовку і випікайте приблизно 35 хвилин, поки тісто трохи не підніметься.
- Після запікання та охолодження наріжте невеликими шматочками.