Головне – не проковтніть язик: рецепт найсмачнішого тушкованого м'яса з Кирилівки
15 лютого 2024,
17:37
Читать новость на русском
Джерело:
danilchenko_77Спробуйте приготувати тушковане м'ясо за рецептом з кирилівського кафе. Воно вийде дуже м'яким та ароматним.
На жаль, Кирилівка зараз перебуває в російській окупації. Багато українців, які відпочивали у цьому містечку на березі Азовського моря, сподіваються знову туди повернутися та покуштувати місцеві страви.
Варто спробувати Ваш коханий буде в захваті: приготуйте незабутній шашлик у духовці на романтичну вечерю
Рецепт смачного тушкованого м'яса
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 4
– 500 грамів м'яса;
– спеції до смаку;
– 1 морквина;
– 1 солодкий перець;
– 1 цибулина;
– 3 – 4 столові ложки аджики;
– 1 склянка води;
– олія;
– часник до смаку.
Приготування:
- М'ясо поріжте на тонкі слайси, відбийте ножем, посоліть і поперчіть.
- Посмажте на великому вогні до золотавості з кожної сторони.
- Моркву наріжте кубиком та посмажте до золотавості, додайте нарізаний солодкий перець і смажте ще 2 хвилини. Далі додайте аджику та потушіть 5 хвилин.
- На дно каструлі покладіть нарізану цибулю, смажене м'ясо, соус та подрібнений часник, залийте водою та тушіть 40 хвилин.