Гречку можна просто залити водою і залишити на ніч. Зранку вона буде готова для споживання.
Якщо ви хочете додати нового смаку до звичної каші, спробуйте обсмажити її перед варінням. У цьому ж рецепті ви дізнаєтеся традиційний спосіб приготування гречки.
Читайте також Ваше життя поділиться на до і після: як швидко почистити рибу – 3 хитрі способи
Як варити гречку
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 3
Гречка – надзвичайно проста у приготуванні / Фото Unsplash
Приготування:
- Гречану крупу переберіть, помийте та залийте холодною водою.
- За бажанням додайте сіль, олію або масло.
- Накрийте каструлю кришкою та доведіть до кипіння.
- Далі потрібно зменшити вогонь до мінімуму і поварити ще 10 хвилин під кришкою.