Джерело: шоу Saturday Morning with James Martin

Відомий британський шеф-кухар та телеведучий Джеймс Мартін поділився своїми секретами щодо приготування смачних макаронів.

Читайте також Лазанья з лаваша: домашні рецепти на кожен день

На перший погляд, приготування макаронів виглядає дуже простим та легким завданням, але коли кінцевий варіант приготованої страви виглядає плачевно, ми частенько не можемо зрозуміти, коли був саме той момент – похибки.

У одному із випусків британського кулінарного шоу Saturday Morning with James Martin шеф-кухар розповів про головні секрети у приготуванні макаронів, завдяки яким страва виходить нереально смачною.

Головним секретом за словами шеф-кухаря є правильне співвідношення вершкового масла та солі при варінні макаронів.

У сковороді з макаронами багато води та багато солі, — розповідає Джеймс Мартін.

Щодо масла у страві, його потрібно додавати зовсім трішки, щоб не перебити смак соусу, який додаватиметься у страву на наступному етапі приготування. А от сіль шеф-кухар додає не шкодуючи.

Фото: Джеймс Мартін/prima.co.uk

Цим знанням Джеймс Мартін завдячує вже покійному шеф-кухарю з Італії – Антоніо Карлуччіо.

Оскільки макарони, або паста, саме так її називають в Італії, визнали найуніверсальнішою стравою у світі, її можна подавати з будь-якими соусами або продуктами.

Найпопулярнішими стравами залишаються: лазанья, паста Карбонара, м'ясна паста Болоньєзе та равіолі. Готуйте із задоволенням разом з нами. Смачного!