Стейк – ідеальний варіант вечері для всіх, хто любить соковите м'ясо. Подавати можна з салатом або картопляним пюре.
Цікаво Це буде вау: що приготувати на романтичну вечерю – добірка страв за 15 хвилин
Найкращим м'ясом для стейка заведено вважати яловичину. Якщо є можливість придбати лопатку – ви точно не прогадаєте.
Рецепт стейка
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Перед смаженням вийміть м’ясо, щоб воно було кімнатної температури.
- На сковороді розтопіть масло, додайте розмарин і подрібнений часник.
- Викладіть м'ясо.
- Смажте по 4 – 5 хвилин з кожного боку.
- Під час запікання поливайте м’ясо вершковим маслом.
- Готовий стейк приправте сіллю і свіжомеленим перцем.
- Дайте відпочити 10 хвилин.
- Тільки після закінчення цього часу наріжте.