А що, якщо додати вино: як маринувати шашлик зі свинини

22 травня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Джерело:

Patrioty.org.ua

Шашлик із свинини – це справжній хіт весняного сезону. І його головний секрет – вдалий маринад.

Для того, аби шашлик просто танув у роті, потрібно зовсім трішки кулінарних чарів. І з правильним рецептом творити цю магію здатен кожен. 

Читайте також Це дійсно можливо: два лайфхаки, з якими ви забудете про бризки олії зі сковорідки

Рецепт маринаду для шашлику

Час: 20 хвилин + маринування

Порцій: 1

Інгредієнти (на 2 кілограми свинини): 

– 200 мілілітрів червоного сухого вина;
– 2 столові ложки винного оцту;
– 2 цибулини;
– по 25 грамів сушеної кінзи та коріандру;
– 50 грамів хмелі-сунелі;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування: 

  1. М'ясо нарізаємо середніми шматками. 
  2. Нарізаємо цибулю та перемішуємо з м'ясом. 
  3. Приправляємо рештою інгредієнтів та добре перемішуємо. 
  4. Ставимо у холодильник на кілька годин. 

Смачного!

Просто і швидко: десерт з полуниці, який вражає навіть гурманів.