Популярний український шеф-кухар, суддя відомого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" Володимир Ярославський розкрив секрет замішування тіста на вареники. Скористайтеся ним і ви.

Буде смачно Смачні млинці можна зробити без борошна: вам потрібен лише вчорашній хліб

Як замісити тісто на вареники

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4


За цим рецептом вареники вийдуть смачними / Фото unsplash

Приготування:

  1. З'єднайте в мисці всі інгредієнти та замісіть тісто. Воно має бути ніжним – що ніжніше вийде тісто, то смачнішими будуть вареники.
  2. Дайте тісту настоятися 30 хвилин. Формувати кружечки для вареників можна будь-яким зручним для вас способом. Ліпити треба швидко, щоб тісто не підсохло. Начинка підійде будь-яка – сир, м'ясо, картопля, вишня тощо.