Як замісити тісто на вареники: суддя "МастерШеф" розкрив усі секрети

26 лютого 2024, 17:59
Читать новость на русском

Джерело:

СТБ

Вареники, мабуть, люблять всі українці. Однак не кожен вміє правильно замішувати тісто.

Популярний український шеф-кухар, суддя відомого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" Володимир Ярославський розкрив секрет замішування тіста на вареники. Скористайтеся ним і ви.

Буде смачно Смачні млинці можна зробити без борошна: вам потрібен лише вчорашній хліб

Як замісити тісто на вареники

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 250 мілілітрів жирного кефіру:
– половина яйця;
– дрібка солі;
– 350 – 370 грамів борошна;
– 6 грамів соди.

 


За цим рецептом вареники вийдуть смачними / Фото unsplash

Приготування:

  1. З'єднайте в мисці всі інгредієнти та замісіть тісто. Воно має бути ніжним – що ніжніше вийде тісто, то смачнішими будуть вареники.
  2. Дайте тісту настоятися 30 хвилин. Формувати кружечки для вареників можна будь-яким зручним для вас способом. Ліпити треба швидко, щоб тісто не підсохло. Начинка підійде будь-яка – сир, м'ясо, картопля, вишня тощо.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачні котлетки з курячої печінки.