26 лютого,
17:59
Як замісити тісто на вареники: суддя "МастерШеф" розкрив усі секрети
Джерело:
СТБВареники, мабуть, люблять всі українці. Однак не кожен вміє правильно замішувати тісто.
Популярний український шеф-кухар, суддя відомого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" Володимир Ярославський розкрив секрет замішування тіста на вареники. Скористайтеся ним і ви.
Буде смачно Смачні млинці можна зробити без борошна: вам потрібен лише вчорашній хліб
Як замісити тісто на вареники
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 250 мілілітрів жирного кефіру:
– половина яйця;
– дрібка солі;
– 350 – 370 грамів борошна;
– 6 грамів соди.
За цим рецептом вареники вийдуть смачними / Фото unsplash
Приготування:
- З'єднайте в мисці всі інгредієнти та замісіть тісто. Воно має бути ніжним – що ніжніше вийде тісто, то смачнішими будуть вареники.
- Дайте тісту настоятися 30 хвилин. Формувати кружечки для вареників можна будь-яким зручним для вас способом. Ліпити треба швидко, щоб тісто не підсохло. Начинка підійде будь-яка – сир, м'ясо, картопля, вишня тощо.