Кулінарна магія: як приготувати найсмачніші фаршировані кабачки
5 липня 2024,
22:30
Читать новость на русском
Джерело:
Kwestia smakuПростий і швидкий рецепт запечених кабачків підкорює усіх. Наповнений фаршем овоч такий смачний!
Якщо ви у пошуках, що приготувати з кабачків, скористайтеся цим рецептом. Овочі вийдуть ситні та такі соковиті.
Цікаво Як смачно приготувати спаржу на сковороді: рецепт з яйцем
Фаршировані кабачки
- Час: 1 година
- Порцій: 4
– 2 кабачки (приблизно 700 грамів);
– пів цибулини;
– 1 зубчик часнику;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 250 грамів фаршу;
– спеції: сіль і перець, по пів чайної ложки сушеного орегано і паприки, дрібка гострого перцю;
– 1 більший помідор;
– 80 грамів тертого пармезану;
– 1 столова ложка петрушки.
Приготування:
- Кабачки помийте, обсушіть і розріжте уздовж навпіл.
- Кожну половинку надріжте по всій довжині по центру ножем на хрестики, потім ложкою вийміть надрізану м'якоть.
- Відкладіть м’якоть і викладіть видовбані половинки цукіні на деко, застелене папером для випікання.
- Посоліть і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
- Тим часом обсмажте на сковороді на столовій ложці оливкової олії нарізану цибулю, додайте тертий часник і м’якоть кабачка.
- Смажте приблизно 3 хвилини, відсуньте в сторону і додайте столову ложку оливкової олії та м’ясо.
- Смажте все близько 7 хвилин, додайте сіль, перець і спеції, перемішайте тільки тоді, коли м'ясо повністю обсмажиться.
- Отриманою начинкою заповніть порожнини в запечених кабачках.
- Викладіть помідори та посипте тертим сиром.
- Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.