Ви можете використовувати будь-яке м'ясо: курку, свинину, яловичину чи навіть рибу. Рукав чудово збереже їхній аромат.

Варто спробувати Коли гості на порозі: як накрити стіл за 15 хвилин з "Водним Світом"

Печене м'ясо у духовці

  • Час: 2 години
  • Порцій: 5

Приготування:

  1. М'ясо помийте та обсушіть паперовими рушниками. Натріть сіллю, перцем і перекладіть в миску. Накрийте харчовою плівкою і залиште маринуватися в холодному місці щонайменше 6 годин.
  2. Овочі почистьте, наріжте на 4 частини. Зубчики часнику теж поріжте на декілька частин.
  3. М'ясо змастіть олією і викладіть в рукав для запікання. Додайте овочі та міцно зав'яжіть кінці рукава.
  4. Відправте м'ясо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 1 годину 45 хвилин. Потім дістаньте готове м'ясо з рукава. Наріжте шматочками та полийте підливою, яка утворилася при запіканні.