Чудова особливість цього пирога – прості інгредієнти та мінімум зусиль. Коли б ви не захотіли його приготувати, все необхідне вже точно є у вас під рукою.
Читайте також Просто, вишукано та смачно: салат з буряка, який претендує на шедевр
Рецепт пирога з яйцем та зеленню
Час: 1 година 20 хвилин
Порцій: 4
Приготування:
- Варимо 6 яєць на круто, нарізаємо дрібними кубиками або грубо натираємо.
- Цибулю миємо, обсушуємо та дрібно шаткуємо.
- З'єднуємо яйця та цибулю, солимо, перчимо та відставляємо.
- Готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром та сіллю. Додаємо кефір та олію, добре збиваємо. Поступово вводимо просіяне борошно з содою. Накриваємо плівкою та даємо 20 хвилин постояти.
- У форму виливаємо половину тіста. Викладаємо рівним шаром начинку та покриваємо другою половиною тіста.
- Випікаємо 40 хвилин при 170 градусах, духовка повинна бути вже розігріта.
- Готовий пиріг змащуємо вершковим маслом.
Смачного!