Суп-пюре з печеним гарбузом та перцем – один із найсмачніших варіантів до легкого та поживного обіду. Така осіння страва сподобається кожному, а ще вона швидка у приготуванні.
Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці
Спробуйте додати також до готової страви крем-сир чи насіння гарбуза, льону, соняшника. Тонкою цівкою полийте все в тарілці олією та насолоджуйтеся.
Рецепт гарбузового крем-супу
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6
Приготування:
- М'якоть гарбуза нарізаємо довільними шматками та викладаємо в жаротривкий посуд. Поруч кладемо очищену цибулю шматочками та цілий солодкий перець.
- Зрізаємо низ із часнику та кладемо до решти овочів.
- Поливаємо все олією та відправляємо запікатися в розігріту духовку до 200 градусів на 20 – 25 хвилин.
- В каструлю відправляємо всі овочі, заливаємо бульйоном, солимо, додаємо зіру та доводимо до кипіння.
- Перебиваємо овочі блендером, ще раз доводимо до кипіння. Для більшої гладкості перетираємо через сито.
- Подаємо з бринзою чи фетою.
Смачного!