Свій домашній хліб завжди ліпший від покупного – тут і сумніву немає. Але ж він потребує особливих навичок та довгого вимішування, скажете ви. У нас є особливий рецепт, який дозволить насолодитися здобою без мороки.

Читайте також Не лише на мангалі: готуємо ковбаски на пательні та в духовці

А якщо його ще й не потрібно місити, то процес приготування принесе вам масу задоволення. Ви більше не захочете купувати – гарантуємо.

Рецепт домашнього хліба без замісу

  • Час: 3 години
  • Порції: 1

Приготування:

  • Змішуємо борошно, сухі дріжджі, сіль та цукор. Додаємо воду, замішуємо і залишаємо на годину.
  • Замішуємо тісто ще раз руками, перекладаємо у форму змащену олією і залишаємо підійти на 1,5 години в теплому місці.
  • Випікаємо хліб 30 хвилин під закритою фольгою., при температурі 240 градусів. Далі знімаємо фольгу та випікаємо ще 10 хвилин при 200 градусах.
  • Охолоджуємо свіжий хліб на решітці та подаємо до столу.

Смачного!