Ця страва швидко стане улюбленицею вашої родини. Цей оригінальний хліб не лише смачний, а й потішить своїми корисними характеристиками.
Читайте також Соковиті кримські чебуреки: секретний рецепт улюбленої страви мільйонів
Рецепт кабачкового хліба
Час: 1 година 10 хвилин
Порцій: 1
Приготування:
- Кабачки грубо натираємо та віджимаємо зайву рідину.
- В окремій мисці збиваємо яйця з олією до легкої піни, солимо та перчимо.
- Додаємо до яєчної суміші кабачки та дрібно нарізаний кріп.
- Просіюємо борошно з розпушувачем та поступово вводимо у суміш.
- Додаємо натертий сир та знову перемішуємо.
- Виливаємо тісто у форму для хліба та випікаємо 45 – 50 хвилин при 180 градусах.
Смачного!


