Їх обожнюють усі: як зробити хрусткі та соковиті курячі стріпси
14 серпня 2024,
23:55
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodКурячі стріпси – вдала опція на будь-який випадок життя. Вони смакують як з гарніром, так і доповнюють перегляд улюбленого серіалу.
Курячі стріпси – це ідеальне поєднання хрусткої паніровки та соковитого м'яса. Подайте їх з улюбленим соусом – і вони зникнуть з тарілки дуже швидко.
Читайте також І без грама цукру: як наші бабусі робили варення довгого зберігання
Рецепт курячих стріпсів
Час: 30 хвилин + маринування
Порцій: 2
Інгредієнти:– 2 подрібнених зубчики часнику;
– 5 столових ложок натурального йогурту;
– дрібка солі;
– 2 курячих філе;
– 6 столових ложок борошна;
– 6 столових ложок панірувальних сухарів;
– 1 чайна ложка солодкої паприки;
– 1 чайна ложка сушеного часнику;
– дрібка чорного перцю;
– 1 яйце;
– олія.
Приготування:
- До йогурту додаємо часник та сіль. Курку нарізаємо смужками та маринуємо в йогурті мінімум 20 хвилин, хоча краще залишити на ніч.
- З'єднуємо борошно, панірувальні сухарі, паприку, гранули часнику, даємо трішки солі та перцю.
- Збиваємо яйце.
- Готувати курочку найкраще в аерофритюрниці, хоча можна використати звичний спосіб з олією.
- Кожен шматочок курочки вмокаємо в яйце, а потім – у паніровку.
- Смажимо курочку до золотистого кольору.
- Якщо ви смажили її в олії, то викладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
- Подаємо з улюбленим соусом.
Смачного!
Цей рецепт став хітом мережі: як приготувати кабачковий рулет.