Яйця треба варити: ідеальний домашній майонез від Ектора – чому він викликав суперечки

29 червня 2024, 14:15
Читать новость на русском

Майонез – популярний додаток до безлічі страв. Виявляється, вдома його готувати зовсім просто!

Відомий кулінар Ектор Хіменес Браво показав легкий рецепт домашнього майонезу. Щоправда, він викликав чимало суперечок. 

Читайте також Таку смачну не купиш навіть у ресторані: як приготувати піцу з правильним тістом

Річ у тім, що в класичному рецепті майонезу яйця повинні бути сирими, натомість для цього перепису кулінар пропонує їх зварити. Хай там як, а цей домашній соус точно буде кращим за магазинні аналоги. 

Рецепт майонезу з варених яєць від Ектора 

Час: 15 хвилин 

Порцій: 1

Інгредієнти: 
– 3 варених на круто яйця;
– 80 мілілітрів води;
– 50 мілілітрів оливкової олії;
– 1 столова ложка винного оцту;
– сіль до смаку. 

Приготування: 

  1. Яйця варимо та чистимо.
  2. Усі інгредієнти кладемо у чашу блендера та збиваємо до стану гладкої, однорідної маси.

Смачного!

Пишний прийом: чим частували імператора Японії у Великій Британії.