Цю страву часто обирають замість котлет. Цілком логічно: зусиль потрібно менше, а на смак ви точно не будете скаржитися. Спробуйте раз – і ви повернетеся до нього знову.
Читайте також Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Рецепт м'ясного рулету в тісті
Час: 2,5 години
Порцій: 4
Приготування:
- Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю та розпушувачем.
- Додаємо розм'якшене масло та робимо з маси крихту.
- Додаємо сметану, вимішуємо тісто і ставимо на годину в холодильник.
- Фарш заправляємо цибулею, додаємо яйце, солимо, перчимо.
- Викладаємо фарш на плівку, прокочуємо в пласт, змащуємо сметаною, посипаємо сиром, кропом і спеціями.
- Згортаємо рулет.
- Викладаємо рулет на розкатане тісто та обгортаємо його.
- Викладаємо на застелене пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем та випікаємо 40 – 50 хвилин за 180 градусів.
Смачного!