Цю страву часто обирають замість котлет. Цілком логічно: зусиль потрібно менше, а на смак ви точно не будете скаржитися. Спробуйте раз – і ви повернетеся до нього знову.

Читайте також Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами

Рецепт м'ясного рулету в тісті

Час: 2,5 години

Порцій: 4

Приготування:

  1. Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю та розпушувачем.
  2. Додаємо розм'якшене масло та робимо з маси крихту.
  3. Додаємо сметану, вимішуємо тісто і ставимо на годину в холодильник.
  4. Фарш заправляємо цибулею, додаємо яйце, солимо, перчимо.
  5. Викладаємо фарш на плівку, прокочуємо в пласт, змащуємо сметаною, посипаємо сиром, кропом і спеціями.
  6. Згортаємо рулет.
  7. Викладаємо рулет на розкатане тісто та обгортаємо його.
  8. Викладаємо на застелене пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем та випікаємо 40 – 50 хвилин за 180 градусів.

Смачного!