Жовтий колір – це те, що відрізняє неймовірну паску від посередньої. Маючи під рукою потрібний рецепт можна не турбуватися про те, що щось піде не за планом.
Читайте також Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів
Рецепт золотої паски
Час: 3 години
Порцій: залежить від розміру форм
Приготування:
- Спочатку – опара. Гріємо молоко і розчиняємо цукор, сіль і дріжджі. Додаємо 3 столові ложки борошна і ставимо на 15 хвилин у тепле місце.
- Коли на опарі утвориться пінна шапочка, додаємо розтоплене вершкове масло, яйця і сметану.
- Добре перемішуємо, додаємо ванільний цукор та борошно, змішане з куркумою.
- Замішуємо пластичне тісто, кладемо у миску, накриваємо рушником і ставимо у тепле місце на 1,5 години.
- Родзинки на 5 хвилин заливаємо окропом, потім зливаємо воду і просушуємо.
- Додаємо їх у тісто.
- Форми змащуємо олією та заповнюємо тістом на 1/3.
- Ставимо у тепле місце на 30 хвилини.
- Випікаємо 30 – 40 хвилин при 180 градусах.
- За бажання прикрашаємо глазур'ю.
Смачного!